taylor swift face istorie la grammy, iar miley cyrus câștigă cu "flowers". două superstaruri feminine strălucesc la cea mai mare noapte a muzicii (video)
foto GettyImages

Taylor Swift a câștigat duminică premiul Grammy pentru albumul anului. Ea este singura artistă care câștigă de patru ori acest premiu, notează Mediafax.

Taylor Swift a câștigat duminică premiul Grammy pentru albumul anului. Ea a primit premiul pentru albumul pop „Midnights” în timpul unei ceremonii dominate de muziciene.

YouTube video

Billie Eilish a primit premiul cântecul anului pentru „What Was I Made For?”, o piesă realizată pentru coloana sonoră a filmului „Barbie”.

Miley Cyrus a obținut premiul pentru înregistrarea anului cu piesa „Flowers”. Premiul pentru cel mai bun artist debutant a revenit cântăreței de R&B și pop Victoria Monet.

Câștigătorii au fost aleși de muzicienii, producătorii, inginerii și alții care alcătuiesc Academia de Înregistrări, potrivit Reuters. Grupul a încercat să-și diversifice componența în ultimii ani, invitând mai multe femei și oameni de culoare în rândurile sale.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu