mesaje ro-alert pe telefoanele sibienilor. este cod portocaliu de vânt. evitați deplasările

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu valabilă în mai multe localități din județul Sibiu. IGSU a transmis sibienilor mesaje de avertizare RO-Alert. 

La nivelul județului Sibiu Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică de Cod Portocaliu de intensificări puternice ale vântului care vor depăși la rafală 80-90 km/h.

mesaje ro-alert pe telefoanele sibienilor. este cod portocaliu de vânt. evitați deplasările

Avertizarea meteorologică este valabilă în 5 februarie 2024, între orele 15:00-18:00 și vizează următoarele localități din județul Sibiu: Sibiu, Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Roșia, Racovița, Porumbacu de Jos, Cristian, Șura Mare, Turnu Roșu, Arpașu de Jos, Nocrich, Șura Mică, Cârțișoara, Cârța.

În acest sens IGSU a transmis populației un mesaj de avertizare RO-Alert. „Avertizare meteorologică COD PORTOCALIU intensificări puternice ale vântului care vor depăși la rafală 80-90 km/h. Valabilă pana la ora 18:00. Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție”, a fost mesajul primit de sibieni.

Ultima oră

Comentariul meu