fostul președinte al fc hermannstadt, teodor birț: ”este timpul ca sibiul să ajungă în play-off”

Fost conducător la FC Hermannstadt, Teodor Birț este convins că echipa pregătită de Marius Măldărășanu va ajunge în acest sezon să joace în play-off-ul Superligii. 

Teodor Birț spune că FC Hermannstadt are un antrenor și un președinte cu multă experiență, iar accederea în play-off-ul Superligii ar fi o performanță cu șanse mari de a fi realizată.

”FC Hermannstadt are șanse mari la play-off, este timpul să ajungă acolo. Măldărășanu este un antrenor cu experiență, iar Dani Coman este și el un conducător foarte bun. Intrarea în play-off ar fi o realizare importantă pentru Sibiu, pe lângă faptul că nu mai ar mai avea emoții cu locurile de baraj sau retrogradarea, nu mai are nici presiune și poate miza pe tineri” a spus actualul președinte al echipei Inter Sibiu.

Teodor Birț a înființat FC Hermannstadt în 2015 și l-a dus din fotbalul județean până la Liga 1, unde s-a menținut și a jucat o finală de Cupa României. În anul 2019, Teodor Birț s-a despărțit de club, după conflicte cu acționarii clubului.

fostul președinte al fc hermannstadt, teodor birț: ”este timpul ca sibiul să ajungă în play-off”

Ultima oră

Comentariul meu