fc hermannstadt, egalată la ultima fază cu voluntari. sibiul a ratat ocazii monumentale (video)

FC Hermannstadt a irosit copilărește două puncte imense luni, în disputa de la Voluntari, scor 1-1, în etapa 24 din Superliga.

Sibienii au ratat o mulțime de ocazii mari și au fost egalați la ultima fază a jocului dintr-un penalty dictat de VAR.

YouTube video

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

După o jumătate de oră de acalmie, sibienii au deschis scorul în minutul 31 prin Paraschiv, care a înscris din alunecare după centrarea din dreapta a lui Balaure. Atacantul Sibiului nu mai marcase din 21 septembrie, de la remiza cu FCSB, scor 2-2, de atunci având 13 partide de campionat fără gol. Spre finalul reprizei, pe o contră rapidă inițiată de Murgia, Balaure rămâne singur în 10 metri dar trage mult peste poartă. 

FC Hermannstadt putea închide jocul în minutul 67, dar Paraschiv a ratat din situație de sigur cu portarul, mingea a sărit la Mino Sota, care singur cu poarta goală a tras defectuos. Japonezul și-a dat singur cu stângul în dreptul și faza va face turul televiziunilor.

Peste doar un minut, Balaure scapă și el singur și trage în portar. În minutul 82, Sibiul a mai ratat o ocazie după un corner, după ce mingea deviată de Paraschiv l-a lovit pe Stoica și s-a dus pe lângă poartă. Antoche putea marca și el spre final, dar, singur în fața porții, parcă s-a ferit de minge la centrarea lui Medina.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În ultimul minut de prelungiri, după o minge aruncată în careu și o gafă a lui Medina, Dumiter ratează din fața porții, dar în căzătură este atins de Stoica și arbitrul Kovacs Szabolcs este chemat la VAR, după care arată penalty. La ultima fază a meciului, Florea transformă penalty-ul și astfel Sibiul scapă printre degete două puncte uriașe, după ce a făcut un meci bun.

Sibiul rămâne pe locul 7 în Superligă, dar cu două puncte în plus ar fi fost pe locul 6, cu șanse mărite la play-off.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț (Medina 78) – Sota, Murgia (Antoche 86) – Balaure (Ngoma 78), Biceanu (Stoica 63), Jipa (Bucuroiu 64) – D. Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărășanu

fc hermannstadt, egalată la ultima fază cu voluntari. sibiul a ratat ocazii monumentale (video)

 

 

Ultima oră

Comentariul meu