dezastru pe câmpul din zona industrială vest. gunoaie de la groapa din rusciori, împrăștiate de vânt (foto)

Vântul a bătut cu putere, luni, în municipiul Sibiu. Mai mulți copaci au fost doborâți la pământ, s-au desprins țigle de pe imobile, iar câmpul din zona de vest a orașului s-a umplut de gunoaie. 

dezastru pe câmpul din zona industrială vest. gunoaie de la groapa din rusciori, împrăștiate de vânt (foto)

Câmpul din Zona Industrială Vest, în apropiere de intersecția dintre drumul spre Rusciori și Calea Șurii Mici, s-a umplut de gunoaie. Vântul puternic le-a spulberat pe toate de la groapa de gunoi din Rusciori. 

dezastru pe câmpul din zona industrială vest. gunoaie de la groapa din rusciori, împrăștiate de vânt (foto) dezastru pe câmpul din zona industrială vest. gunoaie de la groapa din rusciori, împrăștiate de vânt (foto) dezastru pe câmpul din zona industrială vest. gunoaie de la groapa din rusciori, împrăștiate de vânt (foto) dezastru pe câmpul din zona industrială vest. gunoaie de la groapa din rusciori, împrăștiate de vânt (foto)

Au fost probleme și în municipiu din cauza vântului. Pompierii au fost solicitați să intervină pe unsprezece străzi și în Piața Mare pentru a degaja doi copaci, dar și pentru a îndepărta țiglele ce riscau să cadă de pe mai multe acoperișuri. 

Citește și: Vântul face ravagii în Sibiu. Copaci doborâți și țigle spulberate pe 11 străzi și în Piața Mare

Ultima oră

Comentariul meu