bărbat prins drogat la volan în merghindeal. altul, drogat și beat, a fugit de poliție prin sibiu
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au avut parte de un weekend plin de evenimente rutiere grave, cu doi șoferi inconstienți prinși la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului.

Un bărbat de 34 de ani din Merghindeal a fost oprit pentru control pe DJ 106 de către polițiștii din Agnita.Testul cu aparatul etilotest a indicat prezența substanțelor psihoactive, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 13.00, în Merghindeal, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106 de către un localnic în vârstă de 34 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. ” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Conducere fără permis, sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive

Un bărbat de 36 de ani din Cristian a ignorat semnalul de oprire al polițiștilor pe strada Gladiolelor din Sibiu,continuând deplasarea până pe strada C.I. Nottara. Aici, polițiștii au reușit să oprească autoturismul.

Bărbatul nu deținea permis de conducere, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, testul pentru substanțe psihoactive a avut un rezultat pozitiv.

”La data de 04 februarie a.c., în jurul orei 01.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe strada Gladiolelor. Conducătorul auto și-a continuat însă deplasarea până pe strada C.I. Nottara, unde polițiștii au reușit oprirea autoturismului în cauză. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Cristian, iar din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.Testările specifice pentru depistarea consumului de alcool și substanțe psihoactive au indicat atât un rezultat de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și un rezultat pozitiv în ceea ce privește consumul de substanțe interzise.” spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Ultima oră

Comentariul meu