incendiu la o pensiune din călimănești. un angajat a decedat (foto)

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineața, la o pensiune din Călimănești. Mai multe persoane au reușit să se autoevacueze, însă un angajat a rămas blocat în clădire. Din nefericire, acesta a decedat. 

incendiu la o pensiune din călimănești. un angajat a decedat (foto)

Pompierii vâlceni au intervenit, duminică dimineața, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, în localitatea Călimănești. Apelul a venit prin SNUAU 112 la ora 06:01. „Au fost alocate de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Stației de Pompieri Brezoi, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ. A fost direcționat spre locul evenimentului și SVSU din localitate”, au transmis salvatorii.

Pompierii ajunși la fața locului au constatat că incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o clădire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum.

incendiu la o pensiune din călimănești. un angajat a decedat (foto)

Salvatorii l-au găsit acolo și pe proprietarul pensiunii care era foarte agitat și în stare confuză. Acesta le-a spus că în clădire erau cazate două familii, patru adulți și patru minori, care au reușit să se evacueze până la sosirea pompierilor. Acesta a mai spus că, la mansardă, este posibil să se afle încă o persoană, angajată a pensiunii. „S-a intervenit cu celeritate și cu prioritate pentru căutarea persoanei respective, concomitent cu intervenția pentru localizarea și lichidarea incendiului”, informează reprezentanții ISU Vâlcea.

La scurt timp, la mansardă, pompierii l-au găsit pe angajat în stare de inconștiență și cu arsuri minore pe brațe. Din nefericire, acesta a decedat în această dimineață. De asemenea, proprietarul pensiunii, care prezenta tăieturi de la geamuri, a fost transportat la spital în Râmnicu Vâlcea.

Ultima oră

Comentariul meu