cupa de ski a consulatului austriei la sibiu. peste 170 de concurenți, cel mai tânăr în vârstă de 3 ani (foto)

Consulatul Republicii Austria la Sibiu a organizat, sâmbătă, cea de-a 13-a ediţie a Cupei de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu. Competiția a avut loc pe Pârtia B a domeniului Arena Platos din Păltiniș. 

Peste 170 de concurenți, cu vârste cuprinse între 3 și 70 de ani, au participat la evenimentul de la Păltiniș. Aceștia au venit din județele Sibiu, Alba, Brașov. Mureș, Harghita și Covasna. 

„La start s-au aliniat E.S. Dna Margit Bruck Friedrich –Ambasadorul Republicii Austria în România, dl. Georg Bardeau –Consul onorific al Austriei la Timișoara, dl. Christoph Grabmayr – Consilier Comercial la Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei la Bucuresti, dl. Cristian Macedonski – Presedintele Asociatiei Smart City Brasov și dl. Andreas Huber-Consul Onorific al Republicii Austria la Sibiu”, au transmis reprezentanții Consultatului Austriei la Sibiu. 

cupa de ski a consulatului austriei la sibiu. peste 170 de concurenți, cel mai tânăr în vârstă de 3 ani (foto)

Concurenții au reușit să treacă cu brio de cele două manșe de coborâre în slalom uriaș desfășurate pe trasee diferite, ajutați fiind de condițiile meteorologice prielnice. Premiile pentru concurenții clasați pe podium în grupe și în clasamentul general au fost înmânate câștigătorilor de E.S. Dna Margit Bruck-Friedrich – Ambasadorul Republicii Austria în România.

Astfel, în clasamentul general s-au poziționat următorii concurenți: la grupa de fete, pe prima treaptă a podiumului a urcat Lasita Ana Sofia – Locul I (timp 52.53), urmată de Lasita Ema Maria – Locul II (timp 54.12 ) și Damache Bianca – Locul III ( timp 54.56), iar la grupa de băieți, podiumul a fost ocupat de Keresztes Zsolt – Locul I (timp 50.39), urmat de Lupsa Leonard – Locul II (timp 51.49 ) și Stoian Marius – Locul III ( timp 51.58).

Premiile pentru locurile I, II si III, atât pentru câștigătorii din clasamentul general, cât și la căștigătorii de la toate categoriile de vârstă, au fost oferite de către: Liqui Moly și Kaercher prin Limorom, Suzuki și Ssangyong prin Autohaus Huber și de magazinul de articole sportive – Hervis Sports & Fashion.

Clasamentul integral poate fi vizualizat pe site-ul www.cupadeski.ro Pozele de la eveniment vor fi afișate atât pe site cât și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu