csu sibiu joacă luni la brașov cu corona. kuti: ”trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri”

CSU Sibiu joacă luni, la Brașov, cu Corona, în etapa a doua din Top 1o al Ligii Naționale de baschet masculin. 

Sibiul pare favorit la Brașov, acolo unde Corona a pornit cu stângul în Top 10 și a pierdut acasă cu Pitești. Echipa lui Rinkevicius poate urca pe locul 3 în clasament dacă va câștiga la Brașov, urmând să devanseze la puncte pe FC Argeș.

Jucătorul lui CSU, internaționalul Nandor Kuti anunță că echipa sa merge la victorie.  ”O să fie un meci greu, noi trebuie să mergem acolo  cu o mentalitate corectă, trebuie să fim bine din punct de vedere fizic, să dăm tot ce avem mai bun și să câștigăm. Suntem în Top 10, trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri ca să să ne clasăm pe un loc cât mai bun. Suntem motivați și mergem la Brașov să câștigăm” a spus Nandor Kuti.

Tehnicianul sibienilor se așteaptă luni la un joc greu la Brașov. ”Corona este o echipă nouă în Liga Națională, joacă cu multă energie, are jucători talentați. Va fi foarte important să le oprim această energie și tranziția rapidă a mingii din defensivă în atac” a declarat și Rinkevicius.

Partida Corona Brașov – CSU Sibiu se va disputa în Sala D. P. Colibași luni, 5 februarie, de la ora 18.30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3.

csu sibiu joacă luni la brașov cu corona. kuti: ”trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri”

Ultima oră

Comentariul meu