FC Hermannstadt s-a despărțit de Cristi Bărbuț
FC Hermannstadt a ajuns joi la un acord cu mijlocașul dreapta Cristi Bărbuț (28 ani) pentru rezilierea contractului.
Jucătorul de bandă Cristi Bărbuț a semnat joi rezilierea contractului cu FC Hermannstadt și va ajunge la altă echipă, după un an petrecut la Sibiu. Bărbuț a fost anunțat în iarnă că nu mai intră în planurile antrenorului Marius Măldărășanu și nu a fost luat în cantonamentul din Antalya.
”Mulțumim, Cristi Bărbuț! A.F.C.Hermannstadt și mijlocașul lateral Cristi Bărbuț au reziliat astăzi înțelegerea contractuală în condiții amiabile. Și pe această cale, îi mulțumim lui Cristi pentru suportul adus la FCH și îi dorim mult succes în carieră!” a fost postarea dată publicității joi de către clubul sibian. 
Oficialii clubului sibian au negociat și vara trecută rezilierea contractului cu Cristi Bărbuț, însă cele două părți nu au ajuns la un acord, astfel că mijlocașul de bandă a continuat în acest sezon pe malul Cibinului.
Cum era de așteptat, jucătorul a primit însă puține minute în campionat, unde a totalizat 89 de minute în 6 partide.
Mijlocașul lateral a primit mai multe șanse în meciurile de cupă și a reușit în prelungirile jocului de la Târgoviște golul decisiv prin care FC Hermannstadt a ajuns în sferturile de finală ale competiției KO.
”Am fost bucuros după acel gol, dar nu s-a schimbat nimic în privința situației mele la Sibiu. Orice reușită e importantă, cu atât mai mult cu cât am ajutat echipa să se califice mai departe. Ca orice jucător, speram să joc mai mult” a spus Bărbuț aici.

Ultima oră

Comentariul meu