Tată și fiu morți în accidentul devastator de miercuri dimineață la Copșa Mică. Singura supraviețuitoare, mama minoră, e internată în spital

Două persoane au decedat, miercuri dimineață, în urma tragicului accident de la ieșirea din Copșa Mică spre Mediaș. Este vorba despre un tată și un fiu. Mama copilului este internată în spital. 

Un bărbat în vârstă de 29 de ani se deplasa, în jurul orei 03:00, cu mașina spre Mediaș. Alături de el se aflau concubina, în vârstă de 17 ani, dar și fiul lor, în vârstă de doar 8 luni. În zona ieșirii din localitatea Copșa Mică, șoferul a pierdut controlul autoturismului, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

Impactul a fost extrem de devastator. Bărbatul a fost proiectat în afara mașinii, semn că nu purta centura de siguranță, în timp ce tânăra de 17 ani și fiul lor au rămas încarcerați. Bebelușul nu era transportat într-un scaun auto, ci ar fi fost ținut de mamă în brațe. 

Tată și fiu, morți în accident 

Două vieți au fost spulberate în noaptea de marți spre miercuri. Atât bărbatul, cât și fiul lui, au decedat, medicii veniți în sprijin la fața locului nemaiputând face nimic pentru ei. Mama băiețelului era și ea încarcerată, în stare gravă. „S-a intervenit pentru extragerea tinerei în vârstă de 17 ani și a bebelușului în vârstă de 8 luni. Bebelușul era în stop cardio-respirator, astfel s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire micuțul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat. Tânăra de 17 ani a fost extrasă din mașină conștientă, aceasta având multiple traumatisme. A fost transportată la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, proiectat în afara mașinii se afla și el în stop cardio respirator. În urma manevrelor de resuscitare acesta nu a răspuns, fiind declarat decedat”, a informat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Singura supraviețuitoare a accidentului, mama minoră, a ajuns la spital. „Adolescenta de 17 ani din accidentul rutier se află internată în secția Chirurgie Pediatrică a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu. Este stabilă hemodinamic și respirator și prezintă fracturi la nivelul membrelor. Rămâne spitalizată pentru îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sibiu, medicul Ioana Mătăcuță.

Sursele Ora de Sibiu spun că există șanse ca șoferul să fi adormit la volan, acesta fiind motivul pentru care a pierdut controlul mașinii și a lovit capul de pod. 

Polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămări corporale din culpă și fac cercetări pentru a stabili cum anume s-a produs accidentul. 

Ultima oră

Comentariul meu