patru tineri din america fac cursuri gratuite de engleză, la sibiu. „vin atât copii, cât și oameni mai în vârstă”

Patru tineri americani s-au mutat la Sibiu pentru un an și jumătate, timp în care predau limba engleză sibienilor dornici să participe la cursurile gratuite, pregătite de ei. Olivia, Kyra, Jared și Caleb sunt voluntarii care susțin cursurile de engleză, în Sibiu.

Cei patru voluntari își dedică timp de trei ori pe săptămână să învețe sibienii limba engleză. Tinerii s-au mutat pentru un an și jumătate în Sibiu și fac cursuri gratuite de engleză într-o locație de pe strada Dealului, Nr. 13.

„Suntem din America și suntem voluntari în Sibiu. Aici organizăm seri de jocuri, dar și cursuri gratuite de engleză pentru începători, marțea de la 18.00 și pentru avansați, joia de la aceeași oră. Fiecare curs durează o oră. Oricine poate să participe la aceste cursuri. Noi vom sta în Sibiu un an și jumătate, timp în care vom ține aceste ore de engleză”, a spus Olivia.

Tânăra spune că sibienii sunt interesați să învețe engleză. „Ne sună și ne întreabă detalii. Mulți oameni vin să învețe pentru locul de muncă sau doar vor să învețe cât să se descurce. Vin și copii, dar și oamenii mai în vârstă. Învață informații despre casă, muncă, cumpărături și primesc răspunsuri la multe alte întrebări utile”, a mai spus Olivia.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Sunt mormoni, i-am primit și la noi în casă de doua ori. Am aflat lucruri minunate. Le urez succes in tot ceea ce fac!