momentul accidentului mortal de la copșa mică. cuplul și bebelușul se întorseseră recent din străinătate. rude: „se întorceau la mediaș” (video)

Andrei și Carina se întorseseră recent din străinătate și voiau să se stabilească la Mediaș împreună cu bebelușul lor în vârstă de 8 luni. Își vizitaseră rudele și, în noaptea de marți spre miercuri, se întorceau spre locuință. La ieșire din Copșa Mică însă, o tragedie s-a abătut asupra familiei lor. Bărbatul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cap de pod. El și fiul său au murit pe loc, în timp ce tânăra a suferit răni grave. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. 

Două vieți au fost spulberate marți noapte în urma accidentului de la Copșa Mică. Șoferul în vârstă de 29 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Nu purta centura de siguranță, motiv pentru care a fost proiectat prin parbriz. A murit pe loc. În autoturism se aflau fiul lui, în vârstă de 8 luni, dar și concubina, o minoră în vârstă de 17 ani. Amândoi au rămas încarcerați și se pare că bebelușul nu era transportat în scaun special. Micuțul a suferit un stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor efectuate de echipajele medicale venite imediat la fața locului, a decedat. Singura supraviețuitoare a fost mama minoră, care a fost internată de urgență la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. 

Citește și: Starea supraviețuitoarei accidentului de la Copșa Mică. Concubinul și fiul ei au murit

momentul accidentului mortal de la copșa mică. cuplul și bebelușul se întorseseră recent din străinătate. rude: „se întorceau la mediaș” (video)

Și-au vizitat rudele și se întorceau la Mediaș 

Cuplul și bebelușul se întorseseră recent din străinătate și aveau de gând să se stabilească din nou în județul Sibiu. În acea seară, își vizitaseră rudele și se îndreptau spre casă, în Mediaș, acolo unde bărbatul avea un apartament. Ceva i-a întors din drum căci, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, în momentul impactului cu capul de pod, ei se deplasau pe direcția Mediaș – Copșa Mică. Rudele iau în calcul posibilitatea să fi uitat ceva. 

„Era un om muncitor, era foarte bun, foarte cuminte. Aseară a venit la noi în sat aici, în Șeica Mare, și voia să se întoarcă înapoi acasă la apartamentul lui. Pe la ora 3, așa am aflat, a venit cineva și m-a anunțat că a făcut Andrei accident. Copilul, numai de el știam, că a murit. Pe urmă, când s-a dus băiatul și a văzut care e problema, ne-a spus că și el a murit. Noi știm că a plecat acasă. După cum am aflat, pe la ora 2 a plecat acasă, din Șeica Mare”, a declarat Maria Velțan, verișoara tânărului decedat.

momentul accidentului mortal de la copșa mică. cuplul și bebelușul se întorseseră recent din străinătate. rude: „se întorceau la mediaș” (video)
Andrei, tânărul decedat. Sursa: Facebook/Profil Public

Vecinii s-au trezit speriați când au auzit bubuitura. Evenimentul s-a produs în jurul orei 02:00. Au ieșit afară să vadă ce se petrece și au rămas înmărmuriți. „Am văzut girofarul și când am ieșit afară mașina era aici răsturnată și n-a durat mult și era plin de poliție și salvare. A lovit capul podului și mașina imediat s-a răsturnat pe pod. Șoferul a murit și copilul de 8 luni. I-am zis soției azi dimineață că asta e strada morților. Multe accidente au avut loc aici”, a spus un vecin, care s-a trezit din cauza zgomotului puternic. 

Cei apropiați sunt în stare de șoc. Odată cu Andrei, s-a stins și fiul lui, care avea doar 8 luni. Potrivit rudelor, tânărul erau un om muncitor și modest. „Erau o familie modestă, cuminte, harnică. Era foarte bun, n-am cuvinte să mai spun. A muncit în străinătate și și-a luat apartament. Nu mai am cuvinte”, a adăugat verișoara tânărului decedat. 

Ultima oră

Comentariul meu