deputat constantin șovăială: adevărata dreaptă este aici! alianța dreapta uunită!

Deputatul Constantin Șovăială a declarat recent, cu prilejul Conferinței de Alegeri Județene, că vrea să construiască un Sibiu Modern!

În calitate de lider al Forța Dreptei Sibiu a precizat că sibienii s-au săturat de minciuni, iar primarii s-au săturat să stea cu mâna întinsă.

„Singurul motiv pentru care vor să comaseze alegerile este pentru a-i forța pe primari să aducă oameni la vot. Le este frică de faptul că vor pierde la urne! În Sibiu a explodat deja „mămăliga” numită Noul Spital Județean. Am monitorizat cum sunt cheltuiți banii publici și banii europeni de către instituțiile de pe raza județului.

Am constatat că s-au cheltuit aproape 12 milioane de lei pentru acest proiect, cu precădere pe serviciile de consultanță, de către Consiliul Județean Sibiu (CJS) și… spitalul lipsește cu desăvârșire, iar CJS riscă să piardă și terenul pe care cresc bălării de 7 ani. Acum vor să șteargă urmele. Trec documentele la „confidențiale” (la secret).

Dar…în realitate și contrar naivității lor, cine trebuie să afle ADEVĂRUL, tot îl va afla.

Sâmbătă, am fost confirmat drept președinte al FD Sibiu, prin votul celor peste 230 de membri, în cadrul conferinței județene.

Suntem un partid tânăr și puternic. Vom atrage oameni tineri în organizație, îi vom promova în funcții politice în cadrul acesteia”,a subliniat deputatul Șovăială.

Principiile meritocrației, implicării și profesionalismului vor sta la baza promovării tuturor membrilor FD. Până în prezent, sunt înscrise 1.152 de persoane și constituite un număr de 7 (șapte) comisii de specialitate pe diferite domenii de activitate, cum ar fi: sănătate, educație, administrație, cultură, apărare și securitate națională, agricultură și mediu.

„Avem constituite 35 organizații locale din totalul de 64 în județul Sibiu. Îl felicit pe colegul meu, Ciprian Faraon, pentru desemnarea sa drept candidat al FD la funcția de primar al municipiului Sibiu. Dreapta Unită este astăzi singura alternativă reală la corupția și risipa PSD. Trebuie să scăpăm Sibiul din mâinile pesediștilor și peneliștilor vopsiți în roșu. PNL a abandonat acest rol. Au abandonat clasa de mijloc și antreprenorii”, a mai declarat Constantin Șovăială.

Dreapta Unită este garanția că România rămâne parte din Europa. Dreapta Unită este garanția că modernizarea europeană a României și apartenența noastră la Uniune vor continua.

Constantin ŞOVĂIALĂ – Deputat neafiliat

Ultima oră

Comentariul meu