fermierii au reluat protestele în sibiu. vor merge cu tractoarele și pe drumurile naționale (video, foto)

Fermierii sibieni au reluat protestele în municipiul Sibiu. Zeci de tractoare au intrat în oraș și s-au îndreptat apoi către drumul național 1 spre Cârțisoara. 

Fermierii și transportatorii au anulat protestul din perioada 25 – 28 ianuarie fiindcă au așteptat să primească avizele necesare pentru a traversa și alte localități din județul Sibiu. Astfel, aceștia au reluat acțiunea marți, 30 ianuarie, și vor continua să mărșăluiască pe străzile din municipiu, dar și pe drumurile naționale, toată ziua. 

fermierii au reluat protestele în sibiu. vor merge cu tractoarele și pe drumurile naționale (video, foto)

„Mergem până la giratoriul din Veștem, apoi intrăm pe DN1 spre Brașov și ne îndreptăm spre sensul giratoriu de la Cârțișoara, unde ne întoarcem”, au spus protestatarii. 

Tractoarele au intrat în municipiu în jurul orei 11:30 și l-au traversat pe ruta: intrarea în Municipiul Sibiu dinspre Șura Mică – strada Salzburg – Șoseaua Alba Iulia – strada Maramureșului – strada Cristian – strada Avrig – strada Argeșului – strada Ghe. Dima – strada Rahovei – ieșirea din Municipiul Sibiu spre Șelimbăr. La ora 13:00, aceștia au ieșit din oraș și s-au îndreptat spre Cârțișoara. 

fermierii au reluat protestele în sibiu. vor merge cu tractoarele și pe drumurile naționale (video, foto) fermierii au reluat protestele în sibiu. vor merge cu tractoarele și pe drumurile naționale (video, foto) fermierii au reluat protestele în sibiu. vor merge cu tractoarele și pe drumurile naționale (video, foto)

Protestatarii vor reveni în municipiul Sibiu în jurul orei 18:00 și se vor deplasa pe traseul: intrarea în Municipiul Sibiu dinspre Șelimbăr – b-dul. Vasile Milea – Piața Unirii – str. Andrei Șaguna – Șos. Alba Iulia – zona Aeroport (punct defluire pentru participanții din zona Cristian, Orlat, Gura Râului) – Șos. Alba Iulia – Calea Turnișorului – str. Reconstrucției (punct de defluire pentru participanții din zona Mediaș, Șura Mare, Slimnic, Șeica) – Calea Șurii Mici – ieșirea din Municipiul Sibiu spre Șura Mică. Avizul pentru a mărșălui în Sibiu este valabil până la ora 20:00. 

fermierii au reluat protestele în sibiu. vor merge cu tractoarele și pe drumurile naționale (video, foto)

Pe întregul traseul al fermierilor și transportatorilor se află echipaje ale poliției și jandarmeriei, pentru a fluidiza traficul și pentru a se asigura că nu au loc incidente în trafic. 

Ultima oră

Comentariul meu