cum să-ți faci viața mai ușoară prin casă. 4 accesorii perfecte pentru pasionații de tehnologie

Tehnologia ne oferă soluții inteligente și practice pentru a ne îmbunătăți confortul și eficiența în casă. Fie că vrei să lucrezi, să te relaxezi sau să te distrezi, poți folosi diverse accesorii care îți vor face viața mai ușoară și mai plăcută. Dacă ești un împătimit al tehnologiei, cu siguranță te-ai gândit la acest aspect și la cum să îți tehnologizezi mai bine spațiul personal. 

Iată 4 accesorii ideale, care te pot ajuta în acest demers:

Un mouse wireless

Acesta se conectează la calculator sau la alte dispozitive prin Bluetooth sau printr-un receptor USB, fără a fi nevoie de cabluri, eliminând aspectul neplăcut al acestora. Un mouse wireless este mai confortabil și mai versatil, modelele mai noi fiind la fel de precise ca și cele cu fir. Un astfel de mouse îți va permite să lucrezi sau să te joci fără să fi limitat de lungimea cablului, dar și să controlezi orice dispozitiv conectat de oriunde din casă. De asemenea, un mouse wireless ocupă mai puțin spațiu pe birou și este mai ușor de transportat și de depozitat. Nu uita însă că trebuie să ai baterii de rezervă sau să îl încarci odată la un interval de timp.

O tastatură wireless

O astfel de tastatură are exact aceeași funcționalitate ca și un mouse wireless. De asemenea, e mai comodă, mai flexibilă și mai portabilă decât o tastatură obișnuită, ceea ce o face ideală pentru a-ți ușura interacțiunea cu dispozitivele la care este conectată. De exemplu, îți va permite să lucrezi, să te joci sau chiar să controlezi televizorul din pat, devenind o unealtă perfectă pentru confortul tău. Nu uita însă că vei fi nevoit fie să o încarci, fie să îi schimbi bateriile când acestea se termină.

Un încărcător GaN

Este un încărcător care folosește tehnologia GaN (nitrură de galiu), în loc de cea cu siliciu, folosită în majoritatea încărcătoarelor. Este mai puternic, mai rapid, mai eficient, mai mic și mai ușor decât un încărcător obișnuit. Un încărcător GaN îți poate încărca dispozitivele mai repede și mai sigur, consumând mai puțină energie și generând mai puțină căldură. De asemenea, acesta îți poate încărca mai multe dispozitive simultan, având mai multe porturi USB. În plus, este un dispozitiv perfect pentru călătorit, deoarece îți reduce din numărul de cabluri și încărcătoare pe care ești nevoit să le iei cu tine când pleci. Așadar, este folositor din punct de vedere al numărului de prize ocupate, al esteticii, al greutății și dimensiunii, dar și al ușurinței de folosire. Dacă ești în căutarea unui astfel de încărcător, poți găsi unul în gama celor de la Altex.ro.

Un dispozitiv Google Home

Este un dispozitiv inteligent, care se conectează la internet și la alte dispozitive din casă și care poate fi controlat prin voce, folosind asistentul virtual Google Assistant. Un dispozitiv Google Home are mai multe funcții, care îți pot face viața mai ușoară și mai distractivă. Acesta poate răspunde la întrebări, poate reda muzică, poate seta alarme, poate controla lumina, temperatura sau securitatea casei, poate face apeluri și trimite mesaje, poate face cumpărături online, poate oferi informații despre vreme, trafic sau știri, poate spune glume, sau alte funcții.

În concluzie, tehnologia poate fi un aliat de nădejde în casa ta, dacă vrei să îți ușurezi viața. Poți folosi dispozitive pe care să le controlezi de la distanță, poți să reduci numărul de cabluri și de prize folosite și astfel să devii mai eficient, ba chiar poți și să folosești comenzi vocale pentru a te ajuta la orice sarcină ai prin casă. Astfel, viața și confortul tău vor deveni o plăcere, nu o rutină plictisitoare.

Sursa foto: freepik.com

Ultima oră

Comentariul meu