vești îmbucurătoare de la medici. copilul de 3 ani, căzut de la etajul 5 în ștrand, respiră singur

Copilul în vârstă de 3 ani, care a căzut săptămâna trecută de la etajul al cincilea al unui bloc din cartierul Ștrand din municipiul Sibiu, este în continuare în stare gravă, însă respiră singur. 

Băiețelul care s-a prăbușit de la etajul al cincilea al unui bloc de pe strada Bârsei luptă în continuare să trăiască, fiind internat la Spitalul Clinic de Pediatrie din municipiul Sibiu. Starea micuțului este gravă, dar medicii transmit vești îmbucurătoare. Copilul nu mai este intubat și respiră singur. 

„Se menține în continuare în stare gravă, dar a fost detubat și respiră spontan, este stabil hemodinamic”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Sibiu, medicul Ioana Mătăcuță. 

Citește și: Declarații înfiorătoare ale vecinilor băiețelului căzut de la etaj

Vă reamintim că băiețelul a căzut de la etaj în data de 25 ianuarie. Un vecin l-a văzut zăcând pe trotuar și a sunat la 112. La scurt timp, a fost preluat de echipajele medicale și dus la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili în ce condiții a căzut copilul de la etaj. 

Ultima oră

Comentariul meu