patru bărbați prinși băuți în trafic la șelimbăr, sebeșu de jos, mediaș și avrig. unul avea alcoolemie de 1,19, iar altul nu avea nici permis
foto: arhivă

Polițiștii rutieri din județul Sibiu au oprit, în ultimele zile, patru șoferi care conduceau sub influența alcoolului.

În primul caz, în data de 27 ianuarie, în jurul orei 16:00, în Șelimbăr, polițiștii au oprit pentru control un moped condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Bungard. Bărbatul nu deținea permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, mopedul era neînmatriculat.

În al doilea caz, în data de 28 ianuarie, în jurul orei 02:30, în localitatea Sebeșu de Sus, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În al treilea caz, în data de 28 ianuarie, în jurul orei 23:45, în Avrig, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un localnic în vârstă de 46 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ultimul caz, în data de 29 ianuarie, în jurul orei 01:30, în Mediaș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Alba. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii medieșeni, a rezultat că dreptul tânărului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

În toate cazurile, șoferilor li s-au întocmit dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu