handbalistele de la măgura cisnădie, învinse clar de csm bucuresti. elena roșu: ”avem moral scăzut” (video)

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie a pierdut luni în deplasare, 26-36 cu CSM București, în etapa a 15-a a Ligii Naționale. 

Cum era de așteptat, Măgura Cisnădie nu a avut nicio șansă în jocul din Capitală cu campioana CSM București, echipă care joacă în Liga Campionilor. Echipa pregătită de Alexandru Weber a rezistat 6 minute, perioadă după care conducea cu 6-4. Imediat, CSM și-a intrat în ritm, a apăsat pe accelerație și la pauză avea deja 20-12.

Repriza secundă a fost una echilibrată, mai ales că gazdele au mizat mult și pe rezerve. S-a terminat 36-26 pentru CSM, care are punctaj maxim. Măgura are trei eșecuri consecutive și începe să aibă emoții pentru menținerea în Liga Națională.

”A fost un meci greu, venim cu moralul scăzut, mă bucur că am creat niște faze frumoase, însă am pierdut cele trei puncte” a spus jucătoarea Măgurii, Elena Roșu.

”A fost un meci ușor pentru echipa gazdă, felicit CSM București,  suntem mulțumiți că am ieșit fără accidentări”  a spus și secundul de la Cisnădie, Bogdan Nițu.

Echipa cisnădiană este pe 9 în Liga Națională, cu 15 puncte din 15 partide și este la doar trei lungimi de locurile de baraj.

Măgura: Rajcic, Pașca – Galinska 8, Moldoveanu 5, Iskit Calsikan 3, Jlezi 3, Tătar 2, Roșu 2, Vasileuskaya 2, Abed Kader 1,  Kepic, Tomescu, Neagu, Bardac, Ilie.

handbalistele de la măgura cisnădie, învinse clar de csm bucuresti. elena roșu: ”avem moral scăzut” (video)

Ultima oră

Comentariul meu