bătaie ca în filme în gara din sibiu. doi oameni au ajuns la spital, iar poliția a reținut 4 persoane
foto: arhivă

O bătaie ca în filme a avut loc, duminică seara, în gara din Sibiu. Șapte persoane au fost implicate în scandal, două dintre ele fiind transportate la spital. Polițiștii au reținut patru oameni. 

Șapte indivizi au fost implicați în scandalul din gară. „La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 18.10, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu au intervenit în incinta stației CFR Sibiu pentru a aplana un scandal între mai multe persoane. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, 7 persoane s-ar fi agresat fizic, două dintre acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În cursul zilei de luni, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a patru persoane, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Brateiu și trei bărbați, cu vârste între 18 și 36 de ani, din Șura Mare și Alțâna.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu