victorie pentru fc hermannstadt contra botoșaniului. dublă pentru balaure (video, foto)

FC Hermannstadt a câștigat duminică pe Municipal, 2-0 cu FC Botoșani după golurile reușite de Silviu Balaure. 

După trei etape fără victorie, Sibiul nu a avut probleme cu ultima clasată, FC Botoșani, pe care a învins-o mai clar decât o arată scorul final, 2-0.

YouTube video

La sibieni au lipsit Neguț și Ngoma, indisponibili pe lângă mai vechea absență a lui Dr. Iancu. Fostul arbitru FIFA Aron Huzu a dat în mod simbolic lovitura de start și a devenit ambasador al Sibiului.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Sibienii au deschis scorul din minutul 10, când Balaure a înscris din careu, după o pasă decisivă de la Paraschiv. Gabi Iancu a părăsit terenul în minutul 21 cu probleme musculare și probabil va ajunge din nou la tratament în Serbia.

După o acțiune a lui Paraschiv, japonezul Mino Sota a tras de puțin pe lângă poartă din 16 metri. În finalul reprizei, Fonseca a avut și el o șansă bună, dar devierea sa a trecut puțin pe lângă poarta moldovenilor și portughezul rămâne fără gol în campioant.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Tot Balaure a făcut 2-0 în minutul 48, mijlocașul dreapta punctând după o acțiune superbă a lui Paraschiv, care a fost blocat în ultimă instanță de portarul Ducan.

În control al partidei, FC Hermannstadt a mai avut o dublă ocazie în minutul 69, la șuturile lui Balaure și Fonseca. Botoșaniul a fost anihilat complet și nu a avut ocazii la poarta lui Căbuz, iar din minutul 81 Măldărășanu a securizat punctele cu trei fundași centrali, după intrarea lui Antoche.

FC Hermannstadt a urcat pe locul 7 în Superliga, cu 32 de puncte din 23 de jocuri și revine în lupta pentru play-off.  Doar un punct mai desparte acum echipa lui Măldărășanu de locul 6 ocupat de Sepsi.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Balaure (Oroian 70), Mino, Murgia (Biceanu 81), Jipa (Ciubotaru 70) – G. Iancu (Fonseca 23, Antoche 81), Paraschiv.

victorie pentru fc hermannstadt contra botoșaniului. dublă pentru balaure (video, foto)

Ultima oră

Comentariul meu