valerică găman, după succesul sibiului cu botoșani: ”gândul nostru e la play-off”

Fundașul lui FC Hermannstadt, Valerică Găman se gândește la play-off și spune că succesul contra Botoșaniului era vital pentru a păstra speranța la locul 6. 

Valerică Găman anunță că Sibiul speră la play-off și este mulțumit că echipa nu a primit gol în jocul cu Botoșani. ”Este o victorie meritată după părerea mea, am controlat în mare măsură meciul și aveam mare nevoie de aceste trei puncte, pentru că nu mai câștigasem de mult timp.  Deja echipele contracandidate la play-off câștigaseră meciuri. Suntem încrezători, ne gândim la următorul meci. Nu există meci fără greșeală, chiar și la Manchester United și Real Madrid se întâmplă, de interpretare, de poziționare. E bine că n-am luat gol, noi ne dorim să câștigăm fiecare meci, cu gândul ăsta intrăm pe teren. Gândul nostru e la play-off, nu știu dacă merităm, dacă avem anumite argumente să sperăm, dar speranța moare ultima” a declarat Valerică Găman la Digisport.

300 de meciuri în Liga 1

Găman a bifat duminică, în meciul contra Botoșaniului meciul cu numărul 300 în primul eșalon din România. Valerică Găman a vorbit duminică despre cariera sa, după ce în jocul cu Botoșani, scor 2-0 a bifat apariția cu numărul 300 în prima ligă a României. ”Este un moment frumos, sunt mândru de ce am realizat până acum în fotbal. Este și un moment nostalgic, dacă aș putea aș da timpul înapoi să retrăiesc ce am trăit în fotbal până acum, și bune și rele. Să fii fotbalist e un lucru minunat, este cea mai frumoasă meserie, dar trebuie să o respecți, să fii disciplinat și serios, în felul acesta poți să ajungi să ai mai multe meciuri. Dacă respecți fotbalul și el te va răsplăti” a mai spus Găman la flash-interviul de la finalul meciului cu Botoșani.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu