marius măldărășanu, după succesul sibiului cu botoșani: ”rămânem în lupta pentru play-off”
Foto: Gsp.ro

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a fost mulțumit de succesul obținut duminică, 2-0 cu FC Botoșani, care i-a readus pe sibieni în lupta pentru play-off. 

Tehnicianul spune că echipa a fost mult mai agresivă decât în jocul din etapa trecută, cu U Cluj. Măldărășanu spune că punctele acestea pot aduce în continuare alte victorii.

”Era foarte dificil să ne creăm ocazii, având în vedere că ei joacă cu trei fundași centrali. Mă bucur că am avut o agresivitate bună, am câștigat și mingea a doua mai bine decât în meciul trecut, s-a jucat mult minge lungă pe construcția lor. Pe finalul jocului a trebui să ținem de acest rezultat, 2-0 pentru că sunt foarte importante punctele. Nu a fost un joc foarte bun, a fost un joc care ne-a permis să câștigăm 3 puncte. Victoriile aduc victorii, dau și încredere, văd la anumiți jucători o teamă de a ieși la pasă, nu îmi convine, dar nu poți ști ce e în mintea jucătorului. Ne dorim mult mai mult din punct de vedere a posesiei, a jocului, nu va fi ușor. Sunt 3 puncte care ne fac să rămânem în lupta pentru play-off. Au fost trei puncte meritate, mergem mai departe, avem o deplasare foarte grea la Voluntari, trebuie să fim foarte conectați și să ne autodepășim, să dăm fiecare mai mult decât putem. Cred că în cele 7 etape rămase, cu 15 puncte poți ajunge în play-off, și în funcție de anumite rezultate, la fel, cu 18 puncte, în funcție de anumite rezultate, poți să nu ajungi”, a spus Măldărășanu, la DigiSport.

În urma acestui rezultat, Hermannstadt se află pe locul al 7-lea în Superliga, cu 32 de puncte acumulate după 23 de partide.

marius măldărășanu, după succesul sibiului cu botoșani: ”rămânem în lupta pentru play-off”

Ultima oră

Comentariul meu