FC Hermannstadt vizează intrarea în play-off și câștigarea cupei. Neguț: ”Există bonusuri pentru îndeplinirea obiectivelor” (video)

Directorul sportiv al FC Hermannstadt, Radu Neguț a fost prezent vineri seară la Ora de Sport și a vorbit despre obiectivele echipei în aceste sezon, cupa și play-off-ul în campionat. 

FC Hermannstadt este pe locul 9 în Superligă, la patru puncte de zona de play-off, iar duminică va juca la Sibiu cu FC Botoșani.

@oradesibiu

Radu Neguț este convins că echipa lui Marius Măldărășanu va continua să lupte pentru play-off, chiar dacă acum șansele par reduse. https://wp.me/ps3nV-2gqm

♬ original sound – Ora de Sibiu

Radu Neguț este convins că echipa lui Marius Măldărășanu va continua să lupte pentru play-off, chiar dacă acum șansele par reduse. ”Cu siguranță nu vom avea un meci ușor cu Botoșaniul, pentru speră cu adevărat la salvare, își joacă cartea, e normal fie așa. În ceea ce ne privește pe noi, suntem obligați câștigăm acest meci. Și credne vom lupta pentru play-off, dar sunt atâtea echipe în momentul acesta care speră și își doresc play-off-ul. Este oarecum un obiectiv autoimpus de noi, cumva fixat de comun acord în club de către toți. Nu este ceva impus, nu este stipulat. Dacă mergem în play-off, normal există niște bonusuri. Toată lumea își dorește acest obiectiv și nu ai cum nu îți dorești fii acolo. Dar nu este ușor ne luptăm cu echipe puternice, cu cluburi cu o istorie mai mare, cu bugete mai mari, dar asta nu înseamnă nu vom încerca și nu vom face tot ceea ce este posibil. Ca să reușim asta avem nevoie de puncte și mai multă încredere, mai multă concentrare din partea tuturor” a spus Neguț. 

FC Hermannstadt vizează intrarea în play-off și câștigarea cupei. Neguț: ”Există bonusuri pentru îndeplinirea obiectivelor” (video)

”Când te apuci de fotbal, își dorești să câștigi ceva”

Sibiul a ajuns și în sferturile cupei, acolo unde va juca în deplasare cu U Cluj. Cupa rămâne un obiectiv la fel de important pentru trupa de pe malul Cibinului, care aspiră să joace din nou o finală. ”Cu siguranță, cupa rămâne un obiectiv acum, o spun și din punctul meu de vedere. Noi am reușit să jucăm o finală de cupă când evoluam în liga a doua. Ce putem face mai mult decât că am jucat o finală decât să o și câștigăm? E normal că asta ne dorim și știu foarte bine că și Măldărășanu își dorește foarte mult lucrul ăsta. Sunt echipe importante rămase în cupă, oricine poate bate pe oricine. Măldă își dorește foarte mult și le spune mereu la jucători că atunci când te apuci de fotbal, îți dorești câștigi ceva. Trebuie să ai în minte lucrul ăsta, în postura în care suntem acum mai ai trei meciuri și poți să fii câștigător al Cupei” a spus Radu Neguț. 

Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, Ora de Sport aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție a Orei de Sport, redactorul-șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe directorul sportiv al clubului FC Hermannstadt, Radu Neguț.

 

Ultima oră

Comentariul meu