un nou concept: magazinul humanic din shopping city sibiu te îmbie într-o lume vibrantă de tendințe inspirate și pline de culoare

HUMANIC, destinația tuturor celor care caută pantoful perfect și cele mai potrivite accesorii, anunță un sezon plin de culoare și stil, într-un nou concept de magazin, amplasat lângă intrarea principală din Shopping City Sibiu, în zona Info Point.

Clienții sunt invitați să descopere ultimele tendințe în materie de footwear pentru acest sezon: combinații de galben, portocaliu, roz sau verde în cea mai variată gamă de pantofi –  cu toc, clasici, sport, întotdeauna comozi, pentru plimbări relaxante sau zile lungi la birou.

Printre brandurile de renume întâlnite în magazin se numără Tommy Hilfiger, Rieker, Bugatti, Pat Calvin și Kate Gray. Clienții vor găsi aici combinația perfectă între stilul confortabil și elegant.

un nou concept: magazinul humanic din shopping city sibiu te îmbie într-o lume vibrantă de tendințe inspirate și pline de culoare

În plus, în perioada de Winter Sales, magazinul propune reduceri de până la 40% la încălțămintea de iarnă.

HUMANIC este lider în industria de încălțăminte și continuă să inspire clienții cu selecții impresionante de produse. Înființată în 1872, HUMANIC a devenit rapid cel mai mare producător de pantofi din Europa Centrală. În prezent, este un lider de piață consacrat în Austria și are magazine în alte șapte țări din Europa Centrală și de Est.

***

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Half Price, Hervis, Reserved, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, Mizar,Triumph, Penti, Teilor, Smyk, Optiblu, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 1.600 de locuri de parcare.

Ultima oră

Comentariul meu