tânăr din sibiu reținut pentru furt din magazine. prejudiciu de peste 7.000 de lei

Un tânăr de 21 de ani, din Sibiu a fost reținut pentru furt din magazine, iar prejudiciul creat este de peste 7.000 de lei, spun politiștii sibieni.

”La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 21 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea a 8 infracțiuni de furt, furt calificat și tentativă la furt calificat.

Sibianul este bănuit că, în cursul lunii decembrie 2023, ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unor magazine din municipiul Sibiu, băuturi alcoolice, un laptop, bijuterii și haine, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 7.500 de lei.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, față de persoana bănuită s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Tânărul va fi prezentat unității de parchet competente pentru a se dispune măsuri preventive în consecință.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu