sibian din jina prins cu „ocaua mică” la bucurești. bărbatul fura la cântar (video)

Un sibian din Jina a fost surprins de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, în timp ce vindea produse din carne și lactate, în București, direct cu hârtia de ambalaj pe taler.

Primarul Sectorului l-a pus pe un sibian să facă o demonstrație astfel încât să arate cum se cântăresc produsele pe care le vinde cu hârtia de ambalaj și fără. Piedone a ajuns la concluzia că sibianul  fură la cântar și câștigă zilnic 100 de lei pentru hârtia vândută, astfel a fost chemată Poliția Locală.

„Ai auzit de ocaua mică a lui Cuza? Mică, mică, dar ia pune toată hârtia aceea”, i s-a adresat Piedone sibianului din spatele tejghelei.

În Ziua asta MARE… despre țară, despre NOI, despre cei care se cred mai presus ca NOI, despre… OCAUA LUI CUZA. Cuza a vrut o țară mândră, suverană și… nefurată! Vă amintiți de ocaua sa? Desigur! Ocaua lui Cuza a rămas în istorie și-n povești și-n zicale despre… necinste! Până la urmă, tot negustorul știe ce reprezintă ocaua lui Cuza, nu?
Dincolo de palavre, oameni buni, în cinstea marelui Alexandru Ioan Cuza, am vrut să văd cum mai stă treaba cu ocaua mică… aici, la noi, în Sectorul 5! Spre dezamăgirea mea…Am găsit negustori cu ocaua mică în toate carmangeriile unde am intrat! Hârtia de ambalat este ocaua lor mică”, a scris Primarul Sectorului 5 pe pagina sa de facebook.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Titlu bombastic si nesustinut de continut. A fura inseamna a face ceva pe ascuns, in lipsa sau profitand de neatentia celui de la care furi. A cantari ambalajul impreuna cu marfa, fara tara, de fata cu clientul, nu poate fi considrat furt. Tine mai mult de personjul Piedone, caruia ii place spectacolul, cu presa dupa el.

  2. Oare dintre magazinele din Sibiu, este vreunul care nu face la fel ?
    Si la Trans Agape, Simpa , Kauffland, Auchan este acelasi lucru.