fc hermannstadt mai vrea un mijlocaș central. neguț: ”orice jucător vine trebuie să fie agreat de mine, coman și măldărășanu” (video)

Invitat la Ora de Sport, directorul sportiv al FC Hermannstadt, Radu Neguț a anunțat că se mai caută un mijlocaș central, decizia urmând a fi luată de trei persoane. 

Sibiul caută un mijlocaș central care să suplinească plecarea lui Baba Alhasssan la FCSB pentru 600.000 euro.  Oficialul clubului de pe malul Cibinului spune că încă nu s-a ajuns la un acord cu vreun mijlocaș.  ”E posibil să mai vină sau să nu mai vină jucători. Ne-am dori să mai găsim un mijlocaș central, nu e un secret, dar doar dacă găsim ceva peste nivelul celor pe care îi avem, sau să fie complementar cu cei care îi avem ca și calități. Normal, trebuie să se încadreze în parametrii noștri financiari” a anunțat Radu Neguț.

Directorul sportiv al FC Hermannstadt, Radu Neguț a explicat că deciziile sportive referitoare la transferuri se iau de către trei persoane și doar dacă votul este comun.  ”Avem un lot echilibrat, bun, pe care ni l-am dorit, raportat la ce putem oferi. Noi ne-am impus cumva un mod de a face transferuri în club, orice jucător pe care îl aducem trebuie să fie plăcut, aprobat, agreat de către Măldă, de mine și Dani Coman, toți trebuie să fim pe aceeași lungime de undă din punct de vedere sportiv. Apoi, ca respectivul transfer să se realizeze discutăm cu patronii referitor la partea financiară, e normal, dar din punct de vedere sportiv e un lucru pe care noi ni le-am setat de la venirea lui Măldă. Dacă au fost cazuri în care era o balanță de 2-1, indiferent în ce fel, nu am adus jucătorul respectiv. Toți care sunt aici au fost jucători doriți de toată lumea” a mai spus Neguț la Ora de Sport. 

Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, Ora de Sport aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție a Orei de Sport, redactorul-șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe directorul sportiv al clubului FC Hermannstadt, Radu Neguț.

fc hermannstadt mai vrea un mijlocaș central. neguț: ”orice jucător vine trebuie să fie agreat de mine, coman și măldărășanu” (video)

Ultima oră

Comentariul meu