starea copilului căzut de la etajul 5 al unui bloc din sibiu. medicii sunt rezervați

Copilul căzut de la etajul cinci, în această dimineață, în cartierul Ștrand, se află în stare gravă la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu. Prognosticul medicilor este unul rezervat.

Copilul în vârstă de trei ani a suferit  mai multe traumatisme, în urma căderii de la etajul cinci , de la un bloc de pe strada  Bârsei. Băiețelul este internat la ATI în stare gravă. „În dimineața zilei de 25 ianuarie a fost adus în Serviciul CPU al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu un băiat în vârstă de 3 ani, cu politraumatism, cu cădere de la înălțime. Pacientul este în comă, e intubat și ventilat mecanic ,dar stabil hemodinamic. A fost internat în secția ATI și se continuă investigațiile. Prognosticul la acest moment este rezervat”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie, medicul Ioana Mătăcuţă.

starea copilului căzut de la etajul 5 al unui bloc din sibiu. medicii sunt rezervați starea copilului căzut de la etajul 5 al unui bloc din sibiu. medicii sunt rezervați

Reamintim că un copil în vârstă de trei ani a căzut joi dimineață, de la etajul 5 al unui bloc din cartierul Ștrand din Sibiu. La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Copil de 3 ani căzut de la etajul 5 al unui bloc din cartierul Ștrand. E inconștient

Ultima oră

Comentariul meu