fc hermannstadt a scăpat de interdicția la transferuri. dani coman: ”jucătorii noi vor fi legitimați joi”

FC Hermannstadt a ridicat joi dimineața interdicția de transferuri de la FIFA și îi va legitima în orele următoare pe Raul Opruț, Ionuț Pop și Kablan N’Goma.

Sibiul a aflat joi că a scăpat de interdicția de transferuri din partea FIFA, după acordul de reeșalonare a datoriei de 300.000 euro față de firma italiană de impresariat, care data din 2019, de când Opruț a venit de la Genoa. Astfel, aproape toți banii primiți în vară de la Kortrijk pentru transferul lui Opruț vor merge spre firma italiană de impresariat.

Team managerul lui FC Hermannstadt, Dănuț Perjă a plecat joi la orele prânzului la Federația Română, pentru a depune contractele jucătorilor Opruț, Pop și N`Goma, care vor fi legitimați astfel în următoarele ore.

”S-a ridicat interdicția de transferuri de circa o oră, Dănuț Perjă este deja în drum spre Federație pentru a îi legitima pe cei trei jucători veniți în această iarnă. Ne dorim să mai aducem un mijlocaș central, dar prioritar a fost să rezolvăm cu transferurile, cei trei jucători veniți în iarnă vor avea drept de joc în partida cu Botoșani. Stoica s-a refăcut și el și se antrenează normal, doar Neguț nu este încă refăcut după răceală” a anunțat președintele clubului sibian, Dani Coman.

După ce a fost reclamată la FIFA de firma italiană de impresariat pentru datoria de 300.00 euro, FC Hermannstadt a ajuns la un acord de reeșalonare a sumei datorate, acte iscălite încă de săptămâna trecută. Deși actele s-au trimis imediat la FIFA, procedura a fost una de durată, iar interdicția a fost ridicată abia miercuri. Astfel, Opruț, N`Goma și Pop nu au putut fi legitimați pentru primul meci oficial al anului, în deplasare cu U Cluj, scor 1-2.

Pentru Hermannstadt urmează duminică, 28 ianuarie (ora 14.00), meciul din etapa a 23-a din SuperLigă, împotriva celor de la FC Botoșani.

fc hermannstadt a scăpat de interdicția la transferuri. dani coman: ”jucătorii noi vor fi legitimați joi”

Ultima oră

Comentariul meu