Directorul CSU anunță obiectivul Sibiului în Top 10: ”Luptăm pentru intrarea în play-off de pe un loc cât mai sus”

Directorul echipei masculine de baschet CSU Sibiu, Horațiu Floca spune că obiectivul intermediar al universitarilor pentru Top 10 este intrarea în play-off de pe un loc cât mai bun.

În sezonul trecut, Sibiul a câștigat bronzul deși a început Top 10 cu un bilanț de 2-6. Acum, trupa lui Rinkevicius este mai bine clasată în faza a doua și speră la un loc cât mai bun în Top 10, prin care să evite în sferturi giganții U-BT Cluj sau CSM Oradea.

”Suntem mai bine poziționați la start decât sezonul trecut, dar asta nu înseamnă că ne garantează un loc în play-off. Muncim mai departe, ne jucăm șansa de fiecare dată și la final vedem unde vom fi. Vrem să ne calificăm în play-off de pe un loc cât mai bun, vrem să fim cât mai sus, dar e sport și nu știe nimeni ce va fi. Ne pregătim și muncim să facem o figură frumoasă, primul lucru este să luptăm pentru play-off, de pe un loc cât mai sus” a spus Floca pentru Ora de Sibiu.

Directorul CSU anunță obiectivul Sibiului în Top 10: ”Luptăm pentru intrarea în play-off de pe un loc cât mai sus”

Echipa lui Rinkevicius speră să înceapă sâmbătă Top 10 cu două puncte contra ilfovenilor. Cele două echipe care se înfruntă sâmbătă pornesc Top 10 cu același bilanț, 4-4. Primele opt clasate merg ulterior în play-off-ul pentru stabilirea clasamentului final. ”Toate meciurile sunt importate, vrem să câștigăm pe teren propriu. Este clar că vrem să începem cu dreptul, dar și Voluntari vrea la fel, vor veni foarte montați, având în vedere că anul trecut i-am eliminat în play-off” a mai spus directorul CSU Sibiu.  CSU îi are incerți pentru confruntarea cu Voluntari pe Threatt, Gavriloaia și Lovin, toți cu probleme medicale.

Meciul CSU Sibiu – CSO Voluntari se va disputa sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Transilvania și va fi televizat pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet.

S-au pus în vânzare biletele

Clubul CSU Sibiu a pus în vânzare biletele pentru primul meci din Top 10 al Ligii Naționale de baschet masculin, programat în Sala Transilvana sâmbătă, 27 ianuarie, cu CSO Voluntari. Biletele online pentru partida din prima rundă din Top 10, CSU Sibiu – CSO Voluntari se găsesc aici.

Față de biletele din prima fază a Ligii Naționale, acum costul unui tichet este de 30 lei. Pentru jocurile din prima fază a campionatului, prețul unui bilet a fost de 25 de lei.

Clasament start Top 10:

1. U-BT Cluj-Napoca 8-0

2. CSM Oradea 6-2

3. CSU Sibiu 4-4

4. CSO Voluntari 4-4

5. FC Argeș 4-4

6. CSM Târgu Mureș 4-4

7. Dinamo București 3-5

8. Rapid București 3-5

9. CSM Constanța 2-6

10. Corona Brașov 2-6

Directorul CSU anunță obiectivul Sibiului în Top 10: ”Luptăm pentru intrarea în play-off de pe un loc cât mai sus”

Ultima oră

Comentariul meu