Ciondăneala între sibieni continuă. Victor Cornea îi dă replica lui Marius Vecerdea: ”Antrenorul meu este Andrei Cociașu”

După ce fostul antrenor al lui Victor Cornea, Marius Vecerdea a spus aici că noul manager al jucătorului este Andreea Bălan, tenismenul sibian a replicat și a anunțat că tehnicianul său este Andrei Cociașu.

Victor Cornea a sublinat că deja lucrează de mai mulți ani și cu un alt antrenor, Andrei Cociașu, care l-a însoțit și anul trecut la Wimbledon și US Open. De asemenea, tenismenul a ținut să sublinieze și că prezența iubitei Andreei Bălan, cea care l-a însoțit recent la Australian Open are rolul de a-i oferi moral la diferitele turnee la care participă.

„Antrenorul meu este Andrei Cociașu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile, cât timp mă aflu în România. El a reușit să fie cu mine și la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei când îi permite programul este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine”, a anunțat Victor Cornea prin intermediul rețelelor de socializare. Marius Vecerdea l-a pregătit 12 ani pe tenismen, însă relația tenismenului cu Andreea Bălan pare că i-a îndepărtat.

Victor Cornea este pe locul 69 ATP la dublu, după ce a depășit în premieră turul 1 la un turneu de Mare Șlem. ”Toate amintirile sunt speciale și unice în felul lor, însă din Australia am cele mai frumoase amintiri de până acum” a spus Victor.

Iubitul Andreei Bălan urmează să participe în națională la Cupa Davis, săptămâna viitoare, contra Greciei.

Ciondăneala între sibieni continuă. Victor Cornea îi dă replica lui Marius Vecerdea: ”Antrenorul meu este Andrei Cociașu”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu