se reia procedura de atribuire a locațiilor de pe bălcescu, pentru înghețată și porumb fiert. au mai rămas 4 spații libere

În ciuda faptului că mai mulți vânzători de înghețată s-au arătat nemulțumiți de desfășurarea programărilor online pentru depunerea cererilor în ceea ce privește locațiile pentru comercializarea de înghețată și porumb fiert, din luna decembrie, se pare că încă mai sunt locații disponibile.

Primăria Sibiu a decis reluarea procedurii procedurii pentru programări online pentru depunerea cererilor pentru locațiile care nu au fost ocupate. Așadar, cei interesați trebuie să știe că au mai rămas patru locații pentru comercializarea de înghețată, popcorn sau vată pe băț.

„Întrucât perioada de depunere a cererilor pentru anul 2024 s-a încheiat în luna ianuarie şi au mai rămas în prezent cinci locaţii disponibile, respectiv patru locaţii  pentru comercializarea de îngheţată şi o locaţie pentru comercializare popcorn, vată de zahar și porumb fiert, pentru ocuparea acestora, Serviciul Public Salubrizare, Protecția Mediului şi Administrarea Domeniului Public propune reluarea procedurii pentru programări online în vederea depunerii cererilor pentru locaţiile care nu au fost ocupate pentru anul 2024”, se arată într-un proiect de hotărâre care urmează să fie votat în cadrul ședinței de Consiliu Local, din data de 31 ianuarie.

Programările online se pot realiza în perioada 2 februarie, de la ora 9:00, până în data de 5 februarie, până la ora 24:00. Cererile se pot depune la ghişeul nr.2 de la sediul S.P.S.P.M.A.D.P Sibiu, conform programărilor, în primele 3 zile lucrătoare, respectiv 6-8 februarie, după finalizarea perioadei de programări online menţionate pentru care se solicită ocuparea temporară a domeniului public, cu respectarea datei/orei conform programării online.

Neprezentarea la ghişeu la data şi ora rezervată de solicitant, în calendarul aplicaţiei online, duce la anularea programării şi implicit a posibilităţii de depunere a cererii.

Reamintim că la începutul anului a izbucnit un scandal, după ce mai mulți comercianți s-au programat online greșit și au dat vin pe angajații Primăriei Sibiu pentru că „au schimbat site-ul în ultimul moment”. Citește și: Primul scandal al anului la Sibiu. Comercianții de înghețată și porumb de pe Bălcescu acuză Primăria de sabotaj și șmecherii (video foto)

 

Ultima oră

Comentariul meu