unul dintre criminalii lui adrian kreiner rămâne în spatele gratiilor. ghiță laurențiu voia arest la domiciliu
Adrian Kreiner (stânga) și Ghiță Laurențiu (dreapta)

Ghiță Laurențiu, unul dintre bărbații bănuiți că l-au omorât pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu, rămâne încă o lună în spatele gratiilor. Magistrații au respins și de această dată cererea lui de a fi lăsat acasă. 

Magistrații au admis, marți, propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în cazul lui Ghiță Laurențiu, unul dintre suspecții în cazul crimei lui Adrian Kreiner. 

Citește și: Filmul crimei lui Kreiner

„Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. (…) prelungește arestarea preventivă a inculpatului G. L., încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, dispusă prin încheierea penală nr. 105/CC/2023 din data de 19.11.2023, pronunțată în dosarul nr. 2711/85/2023 de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Sibiu și confirmată prin încheierea penală nr. 121/CC/2023 din data de 30.12.2023, pronunțată în dosarul nr. 3103/85/2023 de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Sibiu, pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 29.01.2024 și până la data de 27.02.2024, inclusiv”, se arată în soluția publicată pe portalul instanțelor de judecată. 

Chiar dacă și-ar fi dorit să plece acasă, magistrații nu i-au admis cererea. El este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Alba. „Respinge cererea inculpatului G. L. de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare”, se mai arată în soluția magistraților. 

Citește și: Dosarul Kreiner: Pontul, dat de un prieten. Unul dintre criminali spune că „a vrut doar să îi dea somn”

Ultima oră

Comentariul meu