starea elevelor care „au evadat” din căminul colegiului „terezianum”. una dintre ele este internată la pediatrie

Două eleve din Sibiu „au evadat” sâmbătă seară, din internatul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Sibiu, însă nu au mai ajuns la club, așa cum plănuiau, ci la spital.

Aventura celor două eleve s-a încheiat la spitalul de Pediatrie unde una dintre ele rămânând internată. „Una dintre eleve, o adolescentă de 17 ani se află internată în secția de Chirurgie Pediatrică cu traumatism la nivelul membrelor inferioare. Este cu stare generală bună și beneficiază de îngrijiri de specialitate”,  a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu, medicul Ioana Mătăcuţă.

Reamintim că elevele studiază la Colegiul Naţional Octavian Goga şi, respectiv, la Colegiul Pedagogic Andrei Şaguna, dar sunt cazate la internatul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Sibiu. Elevele voiau să meargă într-un club și, iar pentru că regulamentul internatului le interzice să iasă noaptea au folosit cearșafurile de pe paturi ca să iasă pe geam, potrivit tvrinfo.

Citește și: Evadare ca în filme dintr-un cămin de liceu din Sibiu, sfârșită la spital. Două eleve au legat cearșafurile și au sărit pe geam

 

 

Ultima oră

Comentariul meu