ministrul agriculturii nu mai ajunge la sibiu. fermierii vor să reia protestul cu tractoare și camioane prin oraș

Ministrul Agriculturii nu mai ajunge la Sibiu pentru a se întâlni cu fermierii din județ. În aceste condiții, oamenii vor să reia protestele cu tractoare prin municipiu. 

Fermierii din Sibiu nu vor mai avea o întrevedere cu ministrul Agriculturii. Florin Barbu a plecat la Bruxelles, motiv pentru care nu a mai putut stabili o întâlnire cu agricultorii. „În legătură cu stabilirea unei întâlniri cu domnul ministru al agriculturii, avem un răspuns negativ, nu poate să vină la Sibiu, a plecat astăzi (n.r.: luni) spre Bruxelles la întâlnirea de Consiliu”, le-a transmis fermierilor organizatoarea protestelor, Elena Nicoleta Răspop. 

În aceste condiții, fermierii sunt pregătiți să iasă din nou în stradă. Aceștia au plănuit să intre cu utilajele agricole în Sibiu la finalul acestei săptămâni. „Miercuri este zi liberă pentru majoritatea. Din punctul meu de vedere, joi și vineri este potrivit să facem protest”, a adăugat aceasta. 

Fermierii vor ca protestul să fie autorizat, astfel că au depus o solicitare la Comisia de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice, pentru a avea și un traseu bine stabilit. 

Vă reamintim că fermierii și transportatorii din județul Sibiu au protestat săptămâna trecută în municipiul de pe Cibin. Sute de oameni au participat și au mărșăluit ore întregi pe cele mai importante artere din oraș. (DETALII AICI) 

Ultima oră

Comentariul meu