incendiu la ruși. mai mulți baloți de fân au luat foc (update)

Pompierii sibieni au intervenit de urgență, marți seara, în localitatea Ruși pentru stingerea unui incendiu.

UPDATE

Pompierii sibieni au acționat toată noaptea pentru stingerea incendiului care s-a manifestat generalizat la 400 de tone de furaje. La această oră pompierii încă acționează la fața locului pentru lichidarea ultimelor focare existente. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea intenționată a sursei de aprindere. 

incendiu la ruși. mai mulți baloți de fân au luat foc (update) incendiu la ruși. mai mulți baloți de fân au luat foc (update)

ȘTIREA INIȚIALĂ

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autocisternă, o autospecială de primă intervenție și o ambulanță SAJ. De asemenea, la fața locului intervin și pompierii SVSU Slimnic.

incendiu la ruși. mai mulți baloți de fân au luat foc (update)

„La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la o construcție de lângă un saivan în interiorul căreia sunt depozitați depozitați baloți de fan. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 400 mp. Nu este pericol de propagare la saivanul de animale. Pompierii intervin pentru localizarea incendiului. Nu sunt semnalate victime”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Intervenția este în desfășurare. Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu