directorul cnm astra a anunţat că nu intră în politică deocamdată. "dacă voi intra în politică, o să intru pe ușa din față"

Managerul Complexului Naţional Muzeal (CNM) ASTRA, Ciprian Ştefan, a anunţat marţi, că nu intră în politică, deocamdată, dar, dacă va deveni politician, atunci „va intra pe uşa din faţă” în acest domeniu.

YouTube video

„Eu am spus și anul trecut că nu intenționez să candidez la niciun fel de funcție politică. Probabil după acest mandat voi decide dacă mai rămân în continuare în sectorul cultural sau cel de stat sau voi merge în privat, iar dacă voi intra în politică o să intru pe ușa din față, că nu sunt genul care să intre pe ușa din spate și nici CV-ul nu mi permite să intru pe ușa din spate”, a declarat Ciprian Ştefan, într-o conferinţă de presă.

Acesta speră ca cei care vor candida în acest an, să fie oameni înţelepţi.

„Sper ca acest an electoral să dea înțelepciune tuturor celor care vor candida, să dea voință cetățenilor să iasă la vot, pentru că e un drept al nostru și nu trebuie să ne plângem după ani de zile. Pentru că cei care ne reprezintă sunt de fapt oglinda noastră. Simplu. Eu asta îmi doresc”, a mai spus Ciprian Ştefan.

Ultima oră

Comentariul meu