beizadeaua din orlat, care a făcut scandal în avantgarden, a dat din nou de belea. gonea drogat pe autostradă 
Sursa: Facebook/Profil Public

Tânărul în vârstă de 23 de ani din Orlat, care a făcut drifturi și scandal în zona Avantgarden din Șelimbăr, alături de iubita lui, a dat din nou de belea. Acesta ar fi fost prins drogat pe autostradă. 

Numai de belele are parte beizadeaua din Orlat. După ce în 9 ianuarie a făcut scandal pe Prelungirea Mihai Viteazu din Șelimbăr, în zona Avantgarden și s-a luat la bătaie cu câteva persoane care i-au atras atenția să nu mai facă drifturi, acum ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive. 

Tânărul a stat în arest 24 de ore în urma incidentului din Avantgarden, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. După o noapte petrecută în spatele gratiilor, magistrații l-au eliberat și au stabilit că va fi cercetat în libertate. Sibianul nu s-a învățat minte, astfel că, ziua în amiaza mare, ar fi fost prins drogat la volan. Polițiștii l-au oprit pe autostradă, în zona localității Cristian, și l-au testat. Sursele Ora de Sibiu spun că el era însoțit și de această dată de iubita sa. 

Citește și: Scandalul din Avantgarden. Cine sunt bătăușii

„La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, la km. 260 al autostrăzii A1, în zona localității Cristian, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au oprit pentru control un autoturism condus spre Sibiu de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Orlat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, au informat reprezentanții IPJ Sibiu.

De menționat este faptul că testarea cu aparatul DrugTest nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, astfel că șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Dar, testarea în trafic a arătat că bărbatul consumase amfetamină și metamfetamină. 

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Asta-i Romania aici ,daca ai pe cineva care te protejeaza poti duce pe cealalta lume pe ori cine (Haidu ,iorgulescu etc etc) deci in concluzie cei care sunt pusi la respectarea legii o incalca prin ,,prieteniile lor „Romania tara scapata de sub control si condusa de mafioti !

  2. De ce nu îl reținute pe lucru slab asta.Si spuneți și cine este sau cine e omul de afaceri pe care îl tot protejați.Sa vada lumea…