acs mediaș pierde la limită amicalul cu corvinul hunedoara. ionuț buzean: ”mai căutăm întăriri”

Echipa de Liga 3 ACS Mediaș a pierdut primul test al iernii, marți, la Simeria, 0-1 cu formația de eșalon secund, Corvinul Hunedoara.

Unicul gol al jocului a fost marcat în minutul 38 de Bradu. Pe o vreme friguroasă, echipa de Liga a 3-a a avut mai multe ocazii în a doua repriză, dar nu a reușit să egaleze.

La medieșeni au evoluat și jucătorii veniți în această iarnă, Magyari (Miercurea Ciuc), Noian (Ungheni) și Petra (Ceahlăul). Nu a jucat Orlandea, juniorul venit de la Șelimbăr și în care președintele Ionuț Buzean își pune mari speranțe atunci când tânărul va fi apt de joc. În echipa lui Mihai Ianc a apărut și Al. Luca, mijlocașul care vrea să se despartă de Șelimbăr, dar situația sa nub este definitivată.

Printre cei care au părăsit echipa sunt Ursu, Covaci, Țala și Trif, ultimii doi reprezentând cu siguranță pierderi mari.

”Ne-a mulțumit jocul, suprafața terenului nu a fost așa de bună, poate era mai bine să jucăm pe un sintetic. E bimne că nu s-a accidentat nimeni, ne-am făcut antrenamentul. Vrem să ne mai întărim pe mai multe posturi, în toate compartimentele. Pe postul de fundaș stânga suntem descoperiți” a spus Ionuț Buzean, președintele clubului medieșean.

Sâmbătă, 27 ianuarie, echipa pregătită de Mihai Ianc va disputa un alt test, acasă, cu Odorheiu Secuiesc.

ACS Mediaș: Ciuperceanu – Maxim, Vlad, Stan, Hanzu, Baba E., Al. Luca, Tineiu, Noian, Rotar,  Cîrstean. Au mai jucat: Blaga, Jica, Andrei, Magyari, Petra, Pajco.

Ultima oră

Comentariul meu