Doi studenți de la AFT Sibiu, premiați la ”PatriotFest”. Au participat cu o idee inovativă de eficientizare a procesului de instruire

Studenții sergenți Tudor-Cătălin Codreanu și Flavius-Alin Cărăvan din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, din Sibiu, au fost premiați la competiția „PatriotFest 2023ˮ.

Evenimentul, care și-a propus să reunească creatorii și consumatorii de inovare pentru un viitor mai sigur și mai integrat tehnologic, a fost inițiat de Asociația New Strategy Center și organizat cu sprijinul mai multor instituții din domeniul securității naționale.

Doi studenți de la AFT Sibiu, premiați la ”PatriotFest”. Au participat cu o idee inovativă de eficientizare a procesului de instruire

La competiție, echipa formată din cei doi studenți ai academiei a participat cu proiectul „SwiftMark – Laser Trainer” cu o idee inovativă, menită să eficientizeze procesul de instruire prin implementarea în cadrul simulatoarelor de tragere – o țintă mobilă acționată de senzori la impactul cu o undă laser.

În urma jurizării, eforturile celor doi cadeți sibieni au fost recompensate, în data de 16 ianuarie 2024, în cadrul Galei PatriotFest 2023, cu premiul special „Speranța PatriotFest”.

Proiectul „SwiftMark – Laser Trainer” propune o soluție inovatoare pentru îmbunătățirea calității procesului de instruire în domeniul trageri, prin implementarea unei ținte mobile acționate de senzori la impactul cu o undă laser.

Doi studenți de la AFT Sibiu, premiați la ”PatriotFest”. Au participat cu o idee inovativă de eficientizare a procesului de instruire Doi studenți de la AFT Sibiu, premiați la ”PatriotFest”. Au participat cu o idee inovativă de eficientizare a procesului de instruire

Ultima oră

Comentariul meu