sibian urmărit de poliție pe a1, peste 20 de kilometri. ”fugarul”, oprit după ce a lovit o baliză (video)
foto Captură video TikTok (Selimmoise)

Un șofer de 32 de ani din Porumbacu, județul Sibiu, a fost urmărit de poliție pe Autostrada A1, în apropiere de Sebeș, după ce a fost depistat circulând cu viteza de 171 de kilometri la oră, pe un sector cu limita de viteză de 130 de kilometri la oră, scrie Alba24.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba, incidentul a avut loc pe data de 21 ianuarie 2024, în jurul orei 15:00. Polițiștii Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au depistat, la km 325, pe sensul spre Râmnicu Vâlcea, un autoturism înmatriculat în județul Sibiu, care circula cu viteza de 171 de kilometri/oră.

Autoturismul a fost identificat, în trafic, în zona kilometrului 316, dar nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, lovind o baliză.

A fost urmărit pe o distanță de aproximativ 20 de kilometri, pe parcursul cărora conducătorul auto a adoptat un comportament agresiv, prin trecere repetată de pe o bandă de circulație pe alta, dar și pe banda de urgență. Autoturismul urmărit a fost oprit la kilometrul 296.

La volanul acestuia a fost identificat șoferul de 32 de ani, care a fost sancționat contravențional și complementar. I-a fost reținut permisul de conducere pentru 150 de zile și a fost amendat cu 5.610 lei pentru conducere agresivă, nerespectarea indicațiilor polițiștilor, circulație pe banda de urgență, folosirea telefonului mobil și pentru că a lovit baliza în încercarea de a evita oprirea.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul drogtest, care au indicat că nu se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Ultima oră

Comentariul meu