mino sota refuză prelungirea contractului cu fc hermannstadt. japonezul pleacă în vară de la sibiu

Japonezul Mino Sota a refuzat ofertele de prelungire a contractului cu FC Hermannstadt și va părăsi echipa la vară. 

Președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman a insistat în cantonamentul din Antalya pentru a ajunge la un acord cu Mino Sota, al cărui contract cu sibienii expiră în vară. Deși au propus un acord pe doi ani, cu un salariu mărit, sibienii s-au lovit de un refuz categoric al niponului, care este decis să plece la vară, cel mai probabil în străinătate. Dovadă a faptului că Mino nu va rămâne la Sibiu este faptul că a cerut un salariu astronomic, mult peste puterile financiare ale clubului.   În schimb, sunt șanse bune ca fundașul de bandă Butean să își prelungească acordul.

”Nu am ajuns la un acord cu Mino Sota, vom aduce alt mijlocaș mai bun decât el la vară. Avem timp destul până la vară să găsim o altă soluție. Butean cred că va prelungi, suntem în discuții cu el” a anunțat Dani Coman.

Japonezul a fost rezervă pentru prima dată în acest sezon sâmbătă, la meciul cu U Cluj, scor 1-2. fiind introdus de antrenorul Marius Măldărășanu după pauză. ”Asta a fost decizia tactică  a lui Măldă, cu Sota rezervă. La noi, antrenorul face echipa” a punctat Dani Coman.

Sota este de trei ani la Sibiu, unde a venit de la Metaloglobus București. În acest sezon are 20 de meciuri de campionat și 1 gol pentru sibieni.

mino sota refuză prelungirea contractului cu fc hermannstadt. japonezul pleacă în vară de la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu