FC Hermannstadt încă mai speră la play-off. Dani Coman: “Dacă câștigăm următoarele trei jocuri, discutăm altfel”

Președintele echipei FC Hermannstadt, Dani Coman nu și-a luat gândul de la play-off după înfrângerea din deplasare cu U Cluj, scor 1-2.

Sibiul a coborât pe locul 9 în Superliga, la patru puncte de locul 6, dar președintele Dani Coman continuă să spere în play-off. Următoarele trei jocuri sunt cruciale pentru echipa lui Marius Măldărășanu, care poate reveni în lupta pentru play-off.

”Este foarte greu să prindem play-off-ul, era era foarte greu și înainte. Trebuie să recunoaștem că nu avem prima șansă pentru play-off, dar avem 3 meciuri, cu Botoșani, la Voluntari și Petrolul. Dacă le câștigăm, probabil vom discuta altfel” a anunțat Dani Coman.

Conducătorul clubului sibian spune că se caută încă un mijlocaș central, care să suplinească plecarea lui Baba Alhassan la FCSB. ”Să nu se uite faptul că avem acord cu Federația, suntem în insolvență și nu putem aduce jucători cu salariu mai mare decât cel care pleacă, nu putem aduce extracomunitari, avem limită la numărul jucătorilor pe care îi putem aduce. Ca să vină cineva, trebuie să plece altul. Lista A cu seniori este de 21 jucători. Noi am avut discuție cu staff-ul tehnic, care și și-a exprimat dorința să aducem un număr 8, un mijlocaș central. Am avut discuții cu jucători români și străini, chiar de națională, dar atunci când aducem ceva, cu toții trebuie să fim deciși că este peste ce avem. Variante sunt și acum, cel mai important este ca Măldă să îi vadă o soluție care să ajute echipa” a anunțat Coman pentru Ora de Sibiu.

Transferurile efectuate până acum în iarnă l-au mulțumit pe Dani Coman. ”A fost repatriat Opruț, a venit N` Goma, de care staff-ul a fost foarte mulțumit în cantonament. Cred că avem un lot destul de bun din punct de vedere numeric și valoric. La meciul cu U Cluj au fost probleme de sănătate cu  Stoica, Neguț, Căbuz, nici Paraschiv nu era la capacitate maximă. Sper la la partida următoare cu Botoșani să fie toți apți, să fie legitimați și jucătorii veniți în iarnă și să câștigăm”   a mai spus conducătorul clubului sibian.

FC Hermannstadt încă mai speră la play-off. Dani Coman: “Dacă câștigăm următoarele trei jocuri, discutăm altfel”

Ultima oră

Comentariul meu