evadare ca în filme dintr-un cămin de liceu din sibiu, sfârșită la spital. două eleve au legat cearșafurile și au sărit pe geam

Două eleve din Sibiu au folosit cearșafurile de pe paturi ca să iasă pe geam, duminică noaptea, în jurul orei două, de la etajul întâi al internatului Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Sibiu.

Elevele voiau să meargă într-un club și, pentru că regulamentul internatului le interzice să iasă noaptea, au căutat o soluţie care a dus la fracturarea unui picior, pentru una dintre ele.

Aventura a luat sfârşit când la fața locului au ajuns administratorul internatului, directorul liceului, precum și echipaje de la ambulanță care au transportat eleva rănită la spital.

Eleva rănită este internata în sectia Chirurgie Pediatrică a Spitalului de Pediatrie Sibiu.

Potrivit  tvrinfo ,  elevele studiază la Colegiul Naţional Octavian Goga şi, respectiv, la Colegiul Pedagogic Andrei Şaguna, dar sunt cazate la internatul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Sibiu.

Directorul  Colegiului Tehnic, d-l Marian Solomon a declarat, potrivit aceleiaşi surse, că cele două eleve vor fi sancţionate de către Consiliul de Administraţie al şcolii.

Ultima oră

Comentariul meu