cel mai vechi jucător de la fc hermannstadt și-a găsit echipă. petrișor petrescu merge la fc argeș

Mijlocașul dreapta Petrișor Petrescu va merge în Liga 2, acolo unde va lupta pentru promovare cu FC Argeș. 

După șase ani petrecuți la FC Hermannstadt, Petrișor Petrescu (30 ani) a fost înștiințat că trebuie să își caute altă echipă, după ce staff-ul tehnic nu mai contează pe el în partea a doua a sezonului. Deoarece antrenorul Măldărășanu a avut numeroase absențe în lot la partida cu U Cluj, Petrișor a făcut deplasarea cu echipa și chiar a intrat pe teren în ultimul sfert de oră.

”După discuția cu staff-ul tehnic din iarnă, Petrescu și Bărbuț nu intra în calcule pentru a doua parte a sezonului. Petrescu va merge la FC Argeș, iar Bărbuț își caută echipă, nu stim dacă își va găsi” a anunțat Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt.

Fostul căpitan al echipei, sibianul Petrescu a jucat în acest sezon doar în 7 meciuri de Superligă, totalizând numai 79 de minute, dar a marcat un gol superb, în meciul cu Voluntari.

”Am marcat un gol în acest sezon, sper să nu fie ultimul al meu pentru FC Hermannstadt, poate mă voi întoarce pe viitor la echipă. E normal să mă gândesc și la o revenire, acum este o perioadă în care trebuie să îmi găsesc alt echipă să joc, dar apoi vom vedea, am doar 30 de ani și mai am destui ani de jucat” a  spus Petrișor Petrescu aici.

În cariera sa, Petrișor Petrescu a mai evoluat la Voința Sibiu, FC Cisnădie și Academica Clinceni. Din 2017 a fost la FC Hermannstadt, cu o scurtă pauză de câteva luni petrecute la Clinceni.

cel mai vechi jucător de la fc hermannstadt și-a găsit echipă. petrișor petrescu merge la fc argeș

Ultima oră

Comentariul meu