accident la ieșire din copșa mică spre blaj. șase răniți, printre care doi copii

Un accident rutier a avut loc, luni seara, pe DN 14B, la ieșire din Copșa Mică spre Blaj. Șase persoane, printre care doi copii, au primi îngrijiri medicale. 

Polițiștii rutieri au intervenit luni la un accident produs pe DN 14B, în afara localității Copșa Mică spre Blaj. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse din direcții opuse.

În urma impactului, cei doi șoferi și patru pasageri au primit îngrijiri medicale. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, din care unul cu medic, două ambulanțe SAJ și o autospecială de stingere.

accident la ieșire din copșa mică spre blaj. șase răniți, printre care doi copii

„Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru doi minori și patru adulți. Un minor de 10 ani a suferit un traumatism cranian și facial, acesta este transportat la CPU Luther. Un alt minor în vârstă de 4 luni a fost transportat la CPU Luther pentru evaluări suplimentare. Mama, o femeie în vârstă de 38 de ani a însoțit cei doi minori, ea neavând nevoie de îngrijiri medicale”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajele SAJ au preluat trei adulți, doi bărbați și o femeie. Aceștia au fost transportați la CPU Mediaș.  „SAJ SIBIU a transportat la CPU Mediaș: femeie de 20 de ani cu traumatism de coloană, bărbat 18 ani cu traumatism de genunchi, bărbat de 64 de ani cu traumatism toracic”, informează reprezentantul SAJ Sibiu.

Traficul este îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu