aventura vloggerilor hai hui în doi la hotelul de gheață din bâlea lac. „o experiență unică la 2 pași de casă” (video)
Sursa foto: Youtube/ Hai Hui În Doi

Unii dintre cei mai cunoscutți vloggeri din România, care iau la pas atât destinații de puțin știute de turiști în România, cât și destinații exotice de pe alte continente, au ales să viziteze și să trăiască o experiență inedită la Hotelul de Gheață, de la Bâlea Lac. „Hai Hui În Doi” este canalul de youtube unde cuplul, format din Andreea și Ion, spune poveștile a sute de locuri de vacanță.

YouTube video

În începutul vlogului de călătorie, cei doi ajung la Bâlea unde sunt întâmpinați de mulți câini fără stăpân, dar prietenoși. Au șteptat o jumătatea de oră în mașină pentru că între orele 13.00 și 14.00 este pauză de masă, iar peste tot este aproape pustiu. Aceștia au aflat că cei care se cazează la cabanele din zona Lacul Bâlea au prioritate la urcarea în telecabină și intră în culoarul unu. Astfel se intră 7 turiști cazați și 7 turiști vizitatori. Vloggerii arată că un bilet dus-întors pentru un adult costă 100 de lei.

Ajunși la Hoteulul de Gheață au rămas impresionați de peisaj, urmând să se cazeze. Turiștii care sunt curioși pot și vizita hotelul, contra unei sume de 25 de lei. Unul dintre vloggeri a vorbit inclusiv cu una dintre persoanele care se ocupau de construirea Hotelului de Gheață pentru a afla mai multe detalii tehnice. Așa a aflat că în 20 de zile, zece oameni reușesc să contruiască Hotelul de Gheață.

Vloggeri au ales să petreacă o noapte în Hotelul de Gheață. Pe unul dintre pereții ai camerei de hotel a fost sculptat Ștefan cel Mare, menținând tematică aleasă la început de an, cea cu personalități istorice. „Mă simt ca într-un adevărat basm de iarnă, o poveste demnă de ianuarie”, a fost prima impresie a vlogăriței.

„Eu am dormit destul de bine, dar afară este ger. Temperatura în sacul de dormit a fost de aproximativ 30 de grade, în sacul de dormit” și „Nu mi-a fost frig dar mă doare tot corpul din cauza patului”, au fost părerile cuplului după ce au petrecut o noapte în Hotelul de Gheață.

Prețul pentru o noapte de cazare la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac este de 100 de euro în timpul săptămânii și 125 de euro în weekend.

 

Ultima oră

Comentariul meu