accident grav pe dn14 la slimnic. a fost alertat elicopterul smurd (update)

Un accident grav s-a produs duminică, pe DN 14 la Slimnic. Șase persoane au fost rănite.

UPDATE 

Accidentul s-a produs din cauza unui șofer care a intrat cu viteză pe contrasens. În urma impactului, patru oameni au fost răniți și au ajuns la spital. (DETALII AICI)

ȘTIREA INIȚIALĂ

Traficul pe DN 14, Slimnic, este blocat total din cauza producerii unui accident rutier în care sunt implicate două autoturisme. Mai multe persoane primesc îngrijiri medicale.

ISU Sibiu intervine de urgență pe DN 14 în localitatea Slimnic la un accident rutier.

La fața locului sunt mobilizate următoarele forțe: SMURD cu medic, două ambulante SAJ dintre care una cu medic, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

De asemenea a fost alertat și elicopterul SMURD de la Tg. Mureș, în caz de nevoie.

accident grav pe dn14 la slimnic. a fost alertat elicopterul smurd (update)

Din primele informații în accident sunt implicate două autovehicule și mai multe persoane, una fiind inconștientă, neîncarcerată, a transmis Andreea Ștefan, purtator de cuvânt al ISUS Sibiu.

accident grav pe dn14 la slimnic. a fost alertat elicopterul smurd (update)

SAJ SIBIU a trimis de urgență două echipaje medicalizate, unul cu medic și unul cu asistent medical la un accident rutier produs în localitatea Slimnic. Din primele informații este vorba despre două autoturisme și mai multe victime. Este vorba despre 6 victime care sunt evaluate în acest moment de către forțele prezente la faȚa locului. Intervenția este în dinamicĂ.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu