ruxandra cibu, despre afirmația făcută de președinta cj într-o ședință extraordinară. „nu este important dacă doamna cîmpean ne spune că votul nostru nu contează” (video)

În cadrul interviului „Ora de Politică”, unde invitată a fost președinta filialei USR Sibiu, s-a vorbit și despre „înțepăturile” din cadrul unei ședințe de Consiliu Județean, când Daniela Cîmpean, președinta CJ, i-a spus consilierului Adrian Echert că „din fericire, votul dumneavoastră nu contează”.

YouTube video

Președinta USR Sibiu, Ruxandra Cibu, a vorbit despre discuțiile aprinse care au avut loc în cadrul unei ședințe extraordinare, de îndată, din luna decembrie pe seama prelungirii termenelor unor proiecte derulate de Consiliul Județean Sibiu cu fonduri europene. Președinta CJ, Daniela Cîmpean, i-a spus consilierului Adrian Echert (USR) că votul lui nu contează, declarație făcută în contextul în care PNL deține majoritatea în CJ.

„Pentru noi este mai puțin important dacă doamna Cîmpean, de exemplu, ne spune votul nostru nu contează pentru noi, cel mai important este facem lucruri pe care ni le-am asumat în fața alegătorilor noștri și asta am încercat facem încă de la începutul mandatelor, atât în Consiliul Județean, cât și în Consiliul Local. Sigur avem un dialog așa cum este firesc și normal, cu partidele politice prezente în Consiliul Județean, în Consiliul Local. Câteodată reușim ne impunem proiectele, câteodată nu sau ducem lupte la baionetă, cum zicem noi în comisii, lupte care nu se văd, pentru discuțiile din comisii nu sunt publice, însă, repet, pentru noi cel mai important este reușim ne ducem proiectele și promisiunile pe care noi le-am făcut electoratului mai departe, indiferent doamna Cîmpean ne bagă în seamă sau nu”, a spus Ruxandra Cibu.

Citește și: „Înțepături” în ședința de la Consiliul Județean. Cîmpean către Echert: „Din fericire, votul dumneavoastră nu contează!” 

 

Ultima oră

Comentariul meu